Support Medewerker

Hoe maak jij onze klanten blij?

Wil je je graag verdiepen in de werking van IT-systemen en een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van ons team? Lees dan verder!

Wat breng je ons?

Als support medewerker ben jij een belangrijke schakel tussen klant en je technische collega’s. Je staat klanten te woord bij uiteenlopende vragen en problemen en koppelt feedback van klanten terug aan je collega’s. Dankzij je flexibele, pro-actieve en klantvriendelijke houding kun je snel gepaste oplossingen bieden en kansen herkennen voor onze producten.

Binnen Extendas bieden we je een uitgebreid opleidingstraject, zodat je uiteindelijk ook door zou kunnen groeien naar bijvoorbeeld consultancy of product ontwikkeling. We werken met je samen om het beste uit jouw talenten te halen. Enige kennis of ervaring op het gebied van financieel of techniek (software of hardware) is mooi meegenomen, maar jouw drive en communicatieve vaardigheden staan voorop; opleidingsniveau is van ondergeschikt belang.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor trainingen en cursussen
  • 25 vakantiedagen
  • Daarnaast krijg je oudjaarsdag en de dag na hemelvaart van ons cadeau
  • Mogelijkheid tot extra vakantiedagen via tijd-voor-tijd opbouw
  • Werken bij het meest innovatieve softwarebedrijf binnen de petrolbranche
  • Een prettige informele werksfeer en flexibele werktijden
  • Bij voorkeur 40 uur (32 uur bespreekbaar)

Over Extendas

Extendas is een toonaangevend, stabiel en modern IT bedrijf dat al 20 jaar binnen de petrol en was branche opereert met 40 medewerkers. Als gevestigde naam in deze branche weten veel bedrijven ons te vinden als het gaat om de automatisering binnen hun bedrijf en keten. Hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare producten in combinatie met een nuchtere benadering is waar we voor staan. Het Extendas team bestaat uit veel gepassioneerde en gedreven medewerkers. Er heerst binnen ons bedrijf een informele en open cultuur. Je komt in een prettige en sociale omgeving terecht waar je veel kunt leren, maar waar gezelligheid ook belangrijk is.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag willen meelopen of meer info willen over deze rol? Neem dan contact met ons op via vacature@extendas.com

SOLLICITATIEFORMULIER