Junior Sales Consultant / Product Owner

Hoe maak jij onze klanten blij?

Ben jij een commercieel talent en sta je open voor verdere opleiding in onze branche en producten? Wil je doorgroeien en onze organisatie ondersteunen als volwaardig consultant, sales medewerker of product owner? Dan is deze rol op je lijf geschreven!

Wat breng je ons?

Binnen ons team zijn we op zoek naar een leergierige en flexibele collega die een studie op het gebied van commerciële economie, financieel of techniek (minimaal HBO) heeft afgerond en op zoek is naar een functie waarbij hij/zij deels zelf invulling kan geven aan zijn/haar rol. Heb je al een aantal jaar werkervaring op gebied van projectmanagement of klantondersteuning? Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wij helpen jou graag om het beste uit jouw talenten te halen. Je neemt daar zelf een erg pro actieve rol in en hebt affiniteit met ICT.

Door de combinatie van het uitgebreide opleidingstraject en jouw drive krijg je kennis van de markt en onze producten en ben je in staat onze consultants te ondersteunen met het uiteindelijk doel door te groeien naar een volwaardig consultant, sales medewerker of product owner. Pas je niet helemaal binnen dit profiel, maar wil je wel graag onderdeel worden van ons team? Schroom niet om contact op te nemen, we horen graag je motivatie.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 25 vakantiedagen
  • Daarnaast krijg je oudjaarsdag en de dag na hemelvaart van ons cadeau
  • Mogelijkheid tot extra vakantiedagen via tijd voor tijd opbouw
  • Werken bij het meest innovatieve softwarebedrijf binnen de petrolbranche
  • Een prettige informele werksfeer en flexibele werktijden
  • Bij voorkeur 40 uur (32 uur wel bespreekbaar)
  • Lease auto als je functie dit vereist

Over Extendas

Extendas is een toonaangevend, stabiel en modern IT bedrijf dat al 20 jaar binnen de petrol en was branche opereert met 40 medewerkers. Als gevestigde naam in deze branche weten veel bedrijven ons te vinden als het gaat om de automatisering binnen hun bedrijf en keten. Hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare producten in combinatie met een nuchtere benadering is waar we voor staan. Het Extendas team bestaat uit veel gepassioneerde en gedreven medewerkers. Er heerst binnen ons bedrijf een informele en open cultuur. Je komt in een prettige en sociale omgeving terecht waar je veel kunt leren, maar waar gezelligheid ook belangrijk is.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag willen meelopen of meer info willen over deze rol? Neem dan contact met ons op via vacature@extendas.com

SOLLICITATIEFORMULIER