PHP/back-end/Symfony ontwikkelaar

Hoe maak jij onze klanten blij?

Vind jij het leuk om met ons mee te denken wat er beter kan? Binnen ons bedrijf wordt een ondernemende en nieuwsgierige geest zeer gewaardeerd en krijg je dus ook de ruimte om jouw eigen ideeën uit te werken.

Als lid van het backend team zul je aan de slag gaan met het doorontwikkelen van onze cloud platformen. Je team bestaat uit 5 á 6 developers onder leiding van een ervaren lead developer en een product owner. Van begin tot eind ben jij betrokken bij de ontwikkeling van onze producten en ga je klantwensen vertalen naar een technische oplossing. We zien graag dat je je helemaal vastbijt en je de producten helemaal eigen maakt. Dit alles via agile development processen.

Wat breng je ons?

Vanzelfsprekend heb je kennis van en ervaring met PHP/Symfony. Ook zijn Git, Jenkins, MariaDB en Vuejs bekend bij jou. Wij begrijpen dat je misschien niet met alle bovengenoemde technieken ervaring hebt, maar werken graag met je samen zodat je je kunt ontwikkelen en groeien in je rol. Wel beschik je over een zelfstandige en flexibele werkhouding en minimaal 1 jaar relevante werkervaring.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor trainingen en certificeringen
  • 25 vakantiedagen
  • Daarnaast krijg je oudjaarsdag en de dag na hemelvaart van ons cadeau
  • Mogelijkheid tot extra vakantiedagen via tijd voor tijd opbouw
  • Werken bij het meest innovatieve softwarebedrijf binnen de petrolbranche
  • Een prettige informele werksfeer en flexibele werktijden
  • Parttime dienstverband mogelijk

Over Extendas

Extendas is een toonaangevend, stabiel en modern IT bedrijf dat al 20 jaar binnen de petrol en was branche opereert met 35 medewerkers. Als gevestigde naam in deze branche weten veel bedrijven ons te vinden als het gaat om de automatisering binnen hun bedrijf en keten. Hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare producten in combinatie met een nuchtere benadering is waar we voor staan. Het Extendas team bestaat uit veel gepassioneerde en gedreven medewerkers. Er heerst binnen ons bedrijf een informele en open cultuur. Je komt in een prettige en sociale omgeving terecht waar je veel kunt leren, maar waar gezelligheid ook belangrijk is.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag willen meelopen of meer info willen over deze rol? Neem dan contact op met Arjan Vissers via arjan@extendas.com

SOLLICITATIEFORMULIER