Werken bij Extendas

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven medewerkers

Extendas helpt ondernemers in de petrolmarkt met administratieve, logistieke en financiële lastenverlichting door vereenvoudiging van de processen en integratie van de gehele keten.

Wij zijn een team van gedreven mensen. Het team bestaat voornamelijk uit consultants, ontwikkelaars en supportmedewerkers. Gezamenlijk ondersteunen zij aanstaande en bestaande klanten bij de keuze, installatie, implementatie en dagelijkse toepassing van onze innovatieve producten.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Extendas? Bekijk dan onderstaande beschikbare vacatures of neem contact met ons op via de contactpagina.

Vacatures

Junior/medior backend developer

Om verder te groeien zijn wij op zoek naar backend developers die onze applicaties nóg beter willen maken. Vind jij het leuk om met ons mee te denken wat er beter kan? Binnen ons bedrijf wordt een ondernemende en nieuwsgierige geest zeer gewaardeerd en krijg je dus ook de ruimte om jouw eigen ideeën uit te werken. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het doorontwikkelen van ons Social Petrol INtelligence Platform (SPIN) en het ontwikkelen van nieuwe backend applicaties.

Junior/medior mobile (iOS) developer

Je bent een developer die nieuwsgierig is naar de laatste technieken; iemand die de grenzen van wat mogelijk is opzoekt. Een teamplayer met een eigen mening die samenwerkend tot de beste oplossing wil komen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het doorontwikkelen van onze iOS (en Android) mobiele applicaties binnen ons SPIN cloud platform. Dan gaat het bijvoorbeeld om apps voor loyalty, order intake, en mobiele betalingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze op iOS gebaseerde Point of Sale applicatie SPINpos.