Werken bij Extendas

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven medewerkers

Extendas helpt ondernemers in de petrolmarkt met administratieve, logistieke en financiële lastenverlichting door vereenvoudiging van de processen en integratie van de gehele keten.

Wij zijn een team van gedreven mensen. Het team bestaat voornamelijk uit consultants, ontwikkelaars en supportmedewerkers. Gezamenlijk ondersteunen zij aanstaande en bestaande klanten bij de keuze, installatie, implementatie en dagelijkse toepassing van onze innovatieve producten.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Extendas? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of solliciteer rechtstreeks via onderstaande vacatures.

Senior Consultant (ERP)

Ben jij een proactieve, zelfstandige consultant die het maximale wil halen uit onze ERP software met oog voor efficiënter werken voor de klant? Lees verder, want dan zoeken we jou!

FuelOffice is het ERP systeem dat door veel bedrijven in de tankstation en carwash branche gebruikt wordt. Als pro-actief lid van het FuelOffice team ben jij de sparringpartner voor onze klanten en onze development-afdeling. Je ondersteunt onze klanten bij complexe, veelal financiële en logistieke, vraagstukken.

Junior Sales Consultant / Product Owner

Ben jij een commercieel talent en sta je open voor verdere opleiding in onze branche en producten? Wil je doorgroeien en onze organisatie ondersteunen als volwaardig consultant, sales medewerker of product owner? Dan is deze rol op je lijf geschreven!

Support Medewerker

Wil je je graag verdiepen in de werking van IT-systemen en een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van ons team? Lees dan verder!

PHP/back-end/Symfony ontwikkelaar

Als lid van het backend team zul je aan de slag gaan met het doorontwikkelen van onze cloud platformen. Je team bestaat uit 5 á 6 developers onder leiding van een ervaren lead developer en een product owner. Van begin tot eind ben jij betrokken bij de ontwikkeling van onze producten en ga je klantwensen vertalen naar een technische oplossing…