Werken bij Extendas

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven medewerkers

Sales-/Accountmanager

Geplaatst: 15 juni. 2023

Als accountmanager duik je in de processen van de klant en weet je de klant te enthousiasmeren voor onze oplossingen. Je bent in staat om in een gesprek snel de klantbehoefte in kaart te brengen en op basis daarvan de klant juist te adviseren. Hierbij kijk je verder dan de initiële vraag van de klant en overzie je het gehele proces. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Software/ERP consultant

Geplaatst: 3 mei. 2023

Als consultant ben je voornamelijk bezig met het implementeren van onze producten, het adviseren van onze klanten over onze oplossingen gericht op hun processen, heb je een actieve rol in het meedenken over de doorontwikkeling en ondersteun je sales door middel van het uitvoeren van vooronderzoeken bij potentiële klanten of uitbreidingen bij bestaande klanten. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Extendas helpt ondernemers in de petrolmarkt met administratieve, logistieke en financiële lastenverlichting door vereenvoudiging van de processen en integratie van de gehele keten.

Wij zijn een team van gedreven mensen. Het team bestaat voornamelijk uit consultants, ontwikkelaars en supportmedewerkers. Gezamenlijk ondersteunen zij aanstaande en bestaande klanten bij de keuze, installatie, implementatie en dagelijkse toepassing van onze innovatieve producten.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Extendas? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.