Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Video

Video’s over FuelOffice en het SPIN platform

Op diverse manieren is ERP-leverancier Extendas betrokken bij innovatieve backofficeproducten voor de petrolmarkt. Een overzicht van video’s hierover.

SPIN Loyalty App

Aan de hand van onderstaand filmpje demonstreren we het proces achter het Social Petrol INtelligence-platform. We volgen een klant van zijn voordeur, via de loyalty app tot aan de kassa in de tankshop. Daarna begint het plezier pas echt, met gepersonaliseerde aanbiedingen en waardevolle informatie voor de tankshophouder.

 

SPIN in 1 minuut

Hoe kan een tankstationhouder zijn klanten speciale aanbiedingen doen die ze daadwerkelijk kunnen waarderen? SPIN is het platform dat de petrolmarkt verbindt met zijn klanten. Bekijk de Engelstalige animatie waarin we het concept achter het Social Petrol INtelligence-platform in iets meer dan 1 minuut toelichten.

 

Lastenverlichting bij tijdschriftenverkoop

Tankstationhouders kampen met veel onnodige administratie bij de verkoop van tijdschriften. Het softwaresysteem FuelOffice kan deze lasten aanzienlijk verminderen. In een filmpje van de Rijksoverheid leggen controller Evert Spans van Extendas en een tankshopmanager uit hoe dat in zijn werk gaat.

 

Elektronische schapkaartjes

Het actualiteitenprogramma Editie NL besteedt aandacht aan elektronische schapkaartjes in tankstations en supermarkten. Met de schapkaartjes kan de winkelier consumenten verleiden om verse producten te kopen die hij anders onverkocht moet weggooien. Aan het woord komen achtereenvolgens de shopmanager van tankstation De Lucht West, een consultant van Capgemini en twee supermarktdeskundigen. Het getoonde systeem is het Social Petrol INtelligence (SPIN)-platform van Extendas.