TP Peeters klaar voor de toekomst

Een kassa, betaalautomaat en administratie software voor een scherpe prijs

TP Peeters klaar voor de toekomst
25 September 2020 Ronald Huve

Bij TP Peeters maken ze sinds 2014 al gebruik van FuelPass (tankpassen), maar sinds afgelopen maandag zijn zij ook de trotse eigenaren van een SPINpos iPad kassa, een SPINopt betaalautomaat en maken ze ook gebruik van onze FuelOffice software.

Samen met onze partner Mokobouw hebben we de complete installatie en inrichting van deze oplossingen verzorgd, binnen 1 dag waren de SPINpos kassa en de SPINopt betaalautomaat operationeel.

Eigenaaar Eric Peeters vertelt over zijn ervaring.

Logo TP Peeters

KLAAR VOOR DE TOEKOMST TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Net voor de zomervakantie werden wij op de hoogte gesteld dat onze opt/tankautomaat op 1 september 2020 niet meer gebruikt kon worden voor kaartverwerking. Voor een tankstation met beperkte openingstijden is een tankautomaat onmisbaar. Maar dit betekende in ons geval, dat ook de kassa binnen vervangen moest worden. Nog overrompeld van besef dat dit een fikse investering ging worden, moest ik eigenlijk vrijwel direct aan Extendas denken, omdat ik in één van hun nieuwsbrieven een bericht had gelezen over hun nieuwe SPINopt.

Extendas was geen vreemd bedrijf voor ons, sinds 2014 doen we hier zaken mee, want Extendas verwerkt onze lokale tankkaarten. Ondanks wat opstartproblemen, hebben we juist toen veel vertrouwen gekregen in deze zakenpartner. Met dank nog aan Raphael Verreijken, hij is werkzaam bij Extendas en heeft ons 2014 overtuigd van de kracht van Extendas.

SPINopt betaalautomaat bij TP Peeters

SPINpos iPad kassa bij TP Peeters

Daarom was onze keuze ook niet moeilijk om ons nieuwe kassasysteem bij Extendas te kopen. Natuurlijk speelde de prijs ook een belangrijke rol bij de beslissing. Maar omdat het nieuwe kassasysteem de SPINpos ( binnen ) en de SPINopt ( buiten ) veel minder hardware bevat, is de totale investering ook veel lager. Helemaal fijn was dat het gehele systeem binnen een dag geplaatst was en we direct weer onze klanten konden ontvangen.

Met dit nieuwe kassasysteem zijn we weer klaar voor de toekomst. Alles werkt in onze eigen Cloud;  hierdoor zijn er veel digitale mogelijkheden, welke voor ons en onze klanten alleen maar voordelen biedt. Voor een tankstation zoals die van ons, is service en loyalty erg belangrijk. We kijken daarom nu al uit naar de nieuwe mogelijkheden wat betreft loyalty, waar onze klanten zowel binnen als buiten onze openingstijden gebruik van kunnen gaan maken.

Kort samengevat is de keuze voor Extendas een grote stap voorwaarts in de toekomst. Met ondersteuning van een groot gedreven team dat van tanken, shoppen en wassen vooral een gemak wil laten zijn voor tankstation ondernemers en hun klanten.

Extendas is toekomst…