SPINpos iPad kassa bij Hello Carwash

Combinatie van Extendas en Walnut voor vlotte en prettige afhandeling klanten

SPINpos iPad kassa bij Hello Carwash
11 February 2021 Ronald Huve

Hello Carwash maakte al gebruik van het kentekenherkenningssysteem van Walnut Loyalty. Gezien de nauwe samenwerking tussen Walnut en Extendas, lag de keuze voor de SPINpos iPad kassa voor de hand.

Hello Carwash logo

VAN ABONNEMENTEN TOT ADMINISTRATIE

In de kassazuilen van Hello Carwash bevindt zich de SPINbox; een waterdichte behuizing voor alle randapparatuur. Op de kassazuil staat de SPINpos iPad kassa, een draadloze pinterminal, bonprinter, kassalade en een handscanner. De SPINpos iPad kassa is gekoppeld aan Walnut Loyalty; boven de kassazuilen hangen kentekencamera’s van Walnut Loyalty die abonnementhouders en prepaid klanten verwerken.

Binnen één dag werd alle hardware geïnstalleerd en kregen medewerkers een korte training op de SPINpos kassa. Hierna konden zij direct zelf aan de slag met de kassa.

Naast een vlotte afhandeling voor klanten, heeft Hello Carwash ook gekozen voor efficiëntie op het gebied van administratie en financiën: dankzij het backoffice systeem Washoffice van Extendas kunnen ze alle relaties, artikelen en verkopen beheren op één plek.

Hello Carwash SPINpos kassa

Bekijk bovenstaande video van de installatie, training en gebruik van de SPINpos iPad kassa i.c.m. de kentekencamera’s van Walnut Loyalty.