Tankstation

Minder handmatige taken en meer tijd om écht te ondernemen

Binnen jouw tankstation wil je al je administratie goed geregeld hebben. Alle apparatuur waar medewerkers mee werken moet snel en gebruiksvriendelijk zijn, bestellingen bij toeleveranciers dienen gemakkelijk en efficiënt afgehandeld te kunnen worden en wanneer er toch een keer iets mis is wil je direct goed geholpen worden.

icon box image

Kassasysteem

Een slim kassasysteem waarbij transactiegegevens direct gedeeld worden met de backoffice

icon box image

Koppelingen

Snel en eenvoudig koppelen met apparaten, bijvoorbeeld op het voorterrein

icon box image

Toeleveranciers

Automatische bestellingen op basis van transacties, voorraden zijn beter afgestemd

 • Het is gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend. Bestellingen plaatsen we direct vanuit het systeem. Leveringen scannen we bij binnenkomst en matchen we direct met de pakbon.
  Chantal Schoot-WillemsTotal De Paal Wilp | De Parckelaer Twello
 • “Veel elektrische rijders hebben al een pas via werk, maar door de eenvoud en het gemak in gebruik wisten we al een aantal gasten over te halen ónze pas te gebruiken. Ook bouw je een eigen klantenbestand op, wat ideaal is voor mailings. Daar maak je weer gebruik van door shopaanbiedingen en lunchaanbiedingen door te geven.”
  Ewout KlokTankenBijKlok
 • Wij gebruiken FuelOffice vooral als backofficesysteem voor het factureren en administreren van klanten die bij ons op rekening tanken.
  Marloes TholenMede-eigenaar Tankstation Tholen
 • FuelOffice is reliable and user friendly, for all employees. This allows me to on holiday each year with peace on my mind!
  Stefanie JongeneelTOTAL Jongeneel Fuel stations
 • "Bij de ontwikkeling van onze vestigingen is EV ontzettend belangrijk, én spannend. Loogman heeft er bewust voor gekozen om de pilot laadpalen en de implementatie van laadpassen samen met Extendas te doen, zodat de kwaliteit van processen hoog blijft en de nieuwe EV-componenten meteen geïntegreerd zijn met de bestaande brandstof werkwijze. Praktisch voor ons, eenvoudig voor de klant."
  Lisianne CoorsLoogman Tanken en Wassen
 • Het SPINpos-systeem is zeer gebruiksvriendelijk en koppelt voor 100 procent met ons backofficeplatform, dat via FuelOffice is geregeld.
  Rob van HerpenHANEX Tankstations & Carwash

VAN ADMINISTRATIE TOT KASSA

Geen langzame of logge systemen meer, maar snelle en gebruiksvriendelijke apparaten die allemaal onder één systeem vallen, dat is toch wat iedere tankstationhouder wil?

Doordat al onze oplossingen gekoppeld kunnen worden, ook met derden zoals bijvoorbeeld toeleveranciers op het gebied van Food, verlopen alle taken soepel en worden handmatige handelingen overbodig.

Bestellingen scherm binnen FuelOffice

TANKSTATION OPLOSSINGEN

FuelOffice

Houd overzicht over klanten, leveranciers, vestigingen en medewerkers met FuelOffice, het krachtige gebruiksvriendelijke backoffice voor de petrolmarkt.

Modules

Datacommunicatie
Artikel- en prijzenbeheer
Levering brandstoffen
Clearing van tankkaarten
Loyalty
Verkoop
Relatiebeheer
Logistiek
Financieel

SPINpos iPad kassa

Dankzij de gecertificeerde en toekomstgerichte oplossing van Extendas kunnen alle brandstoftransacties nu ook op ieder tankstation afgehandeld worden.

Voordelen

Gebruiksvriendelijk
Gemakkelijke updates
Promoties en kortingen
Veilig
Toekomstbestendig

SPINopt (OUTDOOR PAYMENT TERMINAL)

Dé betrouwbare en sterke oplossing voor onbemand tanken binnen jouw onderneming. Met deze betaalautomaat kunnen klanten direct afrekenen aan de pomp, 24 uur per dag 7 dagen per week.

De outdoor payment terminal is uitgerust met de nieuwste CCV pinterminal (C60), tevens kunnen klanten ook contactloos betalen (de eerste gecertificeerde betaalautomaat voor petrol met een oplossing voor contactloos betalen!)

De betaalautomaat is tevens uitgerust met een QR-code scanner, ideaal voor promoties en loyalty.

Extendas outdoor payment terminal

SPINpos KASSA

SPINpos iPad kassa met transactiescherm

Afrekenen in de shop, bij de bakery of voor het tanken, deze kassa kan elke transactie op een tankstation aan. (En ook bij carwashes!)

De kassa staat in directe verbinding met het SPIN-platform (cloud), via deze verbinding is aansturing mogelijk van alle tankstation devices (pompen, tankmeetsystemen, prijzenborden, etc.) en de software systemen (HOS, BOS, POS, webshops, loyalty, etc.).

HANDTERMINAL

Gemak via je bestaande iPhone of iPod touch! Met de handterminal worden alle voorraadhandelingen een peulenschil. Hij toont real-time voorraden, prijzen en artikelplaatjes.

Tel de voorraad, plaats bestellingen op basis van historische gegevens en genereer terugmeldingen na de goederenontvangst.

2 iPod touch toestellen met screenshots van Extendas HTapp

BENIEUWD NAAR DE OPTIES VOOR JOUW TANKSTATION?

VRAAG DEMO AAN