Shop & bakery

Optimale voorraden en dé perfecte kassa

Alle administratieve, logistieke en financiële zaken geregeld op één plek zodat je marges kunt vergroten, voorraden kunt verkleinen en personeel beter kunt inzetten bij jouw shop of bakery.

icon box image

Assortiment & voorraad

Voorraden inkopen op basis van besteladvies en controle over artikeladministratie

icon box image

Slimme kassa

Gebruiksvriendelijk en snel, transparantie en controle staan voorop

icon box image

Relatiebeheer

Klanten en leveranciers in één CRM-systeem, gekoppeld aan je administratie

 • Dankzij Fueloffice hebben we meer controle over omloopsnelheid van shopartikelen en kunnen we onze voorraden beperken.
  John BijlCommercieel Manager Tamoil Nederland
 • FuelOffice is betrouwbaar en gebruikersvriendelijk, voor alle medewerkers en daarom ga ik ook dit jaar weer met een gerust hart op vakantie!
  Stefanie JongeneelTOTAL Jongeneel Tankstations
 • Het is gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend. Bestellingen plaatsen we direct vanuit het systeem. Leveringen scannen we bij binnenkomst en matchen we direct met de pakbon.
  Chantal Schoot-WillemsTotal De Paal Wilp | De Parckelaer Twello
 • Het SPINpos-systeem is zeer gebruiksvriendelijk en koppelt voor 100 procent met ons backofficeplatform, dat via FuelOffice is geregeld.
  Rob van HerpenHANEX Tankstations & Carwash
 • Wij gebruiken FuelOffice vooral als backofficesysteem voor het factureren en administreren van klanten die bij ons op rekening tanken.
  Marloes TholenMede-eigenaar Tankstation Tholen
 • Extendas hebben we leren kennen als een prettige leverancier met kennis van zaken, die vooruit denkt én een prima helpdesk biedt!
  Ger LoogmanLoogman Tanken en Wassen

OPLOSSINGEN VOOR SHOP & BAKERY

FuelOffice

Houd overzicht over klanten, leveranciers, vestigingen en medewerkers met FuelOffice, het krachtige gebruiksvriendelijke backoffice voor de petrol- en conveniencemarkt.

Modules

Datacommunicatie
Verkoop
Relatiebeheer
Logistiek
Financieel

SPINpos iPad kassa

Dankzij de bewezen gebruiksvriendelijke en veilige technologie van Apple kunnen we een toekomstgerichte kassa-oplossing aanbieden.

Voordelen

Lage onderhoudskosten
Gemakkelijke updates
Promoties en kortingen
Veilig
Toekomstbestendig

GEBRUIKSVRIENDELIJK

We weten dat je van systemen en apparaten houdt die snel en makkelijk werken en die voor iedereen binnen je organisatie makkelijk te gebruiken en te bedienen zijn. Daarom zijn onze oplossingen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Zonder verrassingen in kosten!

Regelmatig bieden we nieuwe updates aan, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste technologische mogelijkheden en veiligheids-standaarden.

Zo kun jij je bezig houden met wat je het leukste vindt: ondernemen!

Screenshot van dashboard in SPIN-platform

ALLES OP ÉÉN PLEK

Koffiemachine in tankstation shop met contactloos betaaloptie

Welke gemakken je ook aanbiedt binnen je shop of bakery, dankzij het open karakter van onze software kunnen deze in de meeste gevallen gekoppeld worden. Contactloos of met voucher betalen in de koffiecorner? Onze software kan deze transacties direct verwerken in de dashboards of dagstaten.

Kortom, welk stukje service of techniek je ook biedt binnen je onderneming, met de oplossingen van Extendas hou je overzicht. Alles op één plek!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

VRAAG DEMO AAN