Shop & bakery

Optimale voorraden en dé perfecte kassa

Alle administratieve, logistieke en financiële zaken geregeld op één plek zodat je marges kunt vergroten, voorraden kunt verkleinen en personeel beter kunt inzetten bij jouw shop of bakery.

icon box image

Assortiment & voorraad

Voorraden inkopen op basis van besteladvies en controle over artikeladministratie

icon box image

Slimme kassa

Gebruiksvriendelijk en snel, transparantie en controle staan voorop

icon box image

Relatiebeheer

Klanten en leveranciers in één CRM-systeem, gekoppeld aan je administratie

 • “Veel elektrische rijders hebben al een pas via werk, maar door de eenvoud en het gemak in gebruik wisten we al een aantal gasten over te halen ónze pas te gebruiken. Ook bouw je een eigen klantenbestand op, wat ideaal is voor mailings. Daar maak je weer gebruik van door shopaanbiedingen en lunchaanbiedingen door te geven.”
  Ewout KlokTankenBijKlok
 • FuelOffice is betrouwbaar en gebruikersvriendelijk, voor alle medewerkers en daarom ga ik ook dit jaar weer met een gerust hart op vakantie!
  Stefanie JongeneelTOTAL Jongeneel Tankstations
 • FuelOffice is reliable and user friendly, for all employees. This allows me to on holiday each year with peace on my mind!
  Stefanie JongeneelTOTAL Jongeneel Fuel stations
 • Het is gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend. Bestellingen plaatsen we direct vanuit het systeem. Leveringen scannen we bij binnenkomst en matchen we direct met de pakbon.
  Chantal Schoot-WillemsTotal De Paal Wilp | De Parckelaer Twello
 • Extendas hebben we leren kennen als een prettige leverancier met kennis van zaken, die vooruit denkt én een prima helpdesk biedt!
  Ger LoogmanLoogman Tanken en Wassen
 • We got to know Extendas as a pleasant supplier who knows their way around, thinks ahead and offers a good helpdesk!
  Ger LoogmanLoogman Fuel up and Washing

OPLOSSINGEN VOOR SHOP & BAKERY

FuelOffice

Houd overzicht over klanten, leveranciers, vestigingen en medewerkers met FuelOffice, het krachtige gebruiksvriendelijke backoffice voor de petrol- en conveniencemarkt.

Modules

Datacommunicatie
Verkoop
Relatiebeheer
Logistiek
Financieel

SPINpos iPad kassa

Dankzij de bewezen gebruiksvriendelijke en veilige technologie van Apple kunnen we een toekomstgerichte kassa-oplossing aanbieden.

Voordelen

Lage onderhoudskosten
Gemakkelijke updates
Promoties en kortingen
Veilig
Toekomstbestendig

GEBRUIKSVRIENDELIJK

We weten dat je van systemen en apparaten houdt die snel en makkelijk werken en die voor iedereen binnen je organisatie makkelijk te gebruiken en te bedienen zijn. Daarom zijn onze oplossingen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Zonder verrassingen in kosten!

Regelmatig bieden we nieuwe updates aan, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste technologische mogelijkheden en veiligheids-standaarden.

Zo kun jij je bezig houden met wat je het leukste vindt: ondernemen!

Screenshot van dashboard in SPIN-platform

ALLES OP ÉÉN PLEK

Koffiemachine in tankstation shop met contactloos betaaloptie

Welke gemakken je ook aanbiedt binnen je shop of bakery, dankzij het open karakter van onze software kunnen deze in de meeste gevallen gekoppeld worden. Contactloos of met voucher betalen in de koffiecorner? Onze software kan deze transacties direct verwerken in de dashboards of dagstaten.

Kortom, welk stukje service of techniek je ook biedt binnen je onderneming, met de oplossingen van Extendas hou je overzicht. Alles op één plek!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

VRAAG DEMO AAN