Verdienen aan laden?

Creëer jouw eigen verdienmodel met de Extendas laadpas

Zoek je naar mogelijkheden om jouw tankpas- waspas- of nieuwe klant te voorzien in de laadbehoefte? Met de mobiliteitskaart van Extendas bied jij jouw klanten de mogelijkheid om op je eigen laadpaal en/of op meer dan 260.000 laadpunten in Europa te laden. Je hebt dus zelf geen eigen laadpaal nodig! Ook heb je geen administratieve rompslomp. De mobiliteitskaart van Extendas is volledig geïntegreerd met FuelOffice.

Vanuit FuelOffice maak je eenvoudig kaarten aan of blokkeer je een kaart. Met de mobiliteitskaart biedt je jouw klant de mogelijkheid om tanken & laden te combineren. Facturatie gaat snel en alle tank- en laadtransacties zijn beschikbaar op één factuur.

Het opzetten van een businessmodel is flexibel instelbaar en je kunt combinaties maken;

 • Vast maandabonnement (bijv. €5,- per kaart per maand)
 • Toeslag per kWh (bijv. €0,01 per opgeladen kWh)
 • Vaste prijs per kWh (bijv. €0,40 per kWh)
 • Starttarief (bijv. €0,50 starttarief per oplaadsessie)
icon box image

Geen eigen laadpaal nodig

icon box image

Blijf in controle en creëer jouw eigen toekomstbestendige verdienmodel

icon box image

Volledig geïntegreerd in de HOS / BOS

Eén factuur voor laad- en brandstoftransacties

icon box image

Behoud jouw klant die overstapt op elektrisch rijden

 • "Om onze huidige en toekomstige klanten nu en in de toekomst nog beter te kunnen bedienen hebben wij, VARO Energy Retail, gezocht naar mogelijkheden voor een eigen laadpas, de Argos Laadpas. Dit is van belang voor het behoudt van klanten met een gemuteerd wagenpark. Met de laadpas van Extendas hebben wij het beheer eenvoudig in FuelOffice, zoals wij dat gewend zijn voor onze Argos Tankpas"
  Arend NieboerVARO Energy Retail
 • "Bij de ontwikkeling van onze vestigingen is EV ontzettend belangrijk, én spannend. Loogman heeft er bewust voor gekozen om de pilot laadpalen en de implementatie van laadpassen samen met Extendas te doen, zodat de kwaliteit van processen hoog blijft en de nieuwe EV-componenten meteen geïntegreerd zijn met de bestaande brandstof werkwijze. Praktisch voor ons, eenvoudig voor de klant."
  Lisianne CoorsLoogman Tanken en Wassen
 • “Veel elektrische rijders hebben al een pas via werk, maar door de eenvoud en het gemak in gebruik wisten we al een aantal gasten over te halen ónze pas te gebruiken. Ook bouw je een eigen klantenbestand op, wat ideaal is voor mailings. Daar maak je weer gebruik van door shopaanbiedingen en lunchaanbiedingen door te geven.”
  Ewout KlokTankenBijKlok

MEER INFO NODIG? WE ZITTEN VOOR JE KLAAR

VRAAG DEMO AAN