Laadpaalbeheer

Toekomstbestendige oplossing met het laadpaalbeheer in de Extendas CPO applicatie

Ben je eigenaar van (snel)laders, wil je deze beheren in één platform en jouw eigen tarieven bepalen? Maak dan gebruik van de Extendas CPO applicatie.

De applicatie ondersteund de bekendste merken AC/DC laders, waaronder Alfen, Lanova, alpitronic, Kempower en Tritium. Met een ruime acceptatie van laadpassen kunnen veel klanten bij jou terecht. Daardoor zorg je voor maximale omzet van jouw laadpaal.

In de Extendas CPO applicatie heb je realtime inzage in de laadsessies en met het dashboard zie je direct wat de prestaties zijn van jouw laadpalen. Jouw eigen tarieven stel je eenvoudig per laadpaal in of kun je toepassen voor een groep laadpalen.

 

 

En de administratieve rompslomp? Extendas zorgt dat je maandelijks automatisch jouw vergoeding ontvangt en verzorgt de facturatie met de andere laadpas (MSP) partijen. Laadpalen op eigen en/of derden locaties? Deze beheer je allen eenvoudig vanuit de CPO applicatie.

Met de integratie van de CPO-applicatie binnen de Extendas systemen (waaronder FuelOffice) zorgen we ervoor dat jouw laadpalen, net zoals een brandstofpomp, geïntegreerd zijn.

Combineer met de #Extendas laadpas, waarmee je jouw tankende klant behoudt en kan voorzien van het voordeligste laadtarief.

  • “Veel elektrische rijders hebben al een pas via werk, maar door de eenvoud en het gemak in gebruik wisten we al een aantal gasten over te halen ónze pas te gebruiken. Ook bouw je een eigen klantenbestand op, wat ideaal is voor mailings. Daar maak je weer gebruik van door shopaanbiedingen en lunchaanbiedingen door te geven.”
    Ewout KlokTankenBijKlok
  • "Bij de ontwikkeling van onze vestigingen is EV ontzettend belangrijk, én spannend. Loogman heeft er bewust voor gekozen om de pilot laadpalen en de implementatie van laadpassen samen met Extendas te doen, zodat de kwaliteit van processen hoog blijft en de nieuwe EV-componenten meteen geïntegreerd zijn met de bestaande brandstof werkwijze. Praktisch voor ons, eenvoudig voor de klant."
    Lisianne CoorsLoogman Tanken en Wassen
  • "Om onze huidige en toekomstige klanten nu en in de toekomst nog beter te kunnen bedienen hebben wij, VARO Energy Retail, gezocht naar mogelijkheden voor een eigen laadpas, de Argos Laadpas. Dit is van belang voor het behoudt van klanten met een gemuteerd wagenpark. Met de laadpas van Extendas hebben wij het beheer eenvoudig in FuelOffice, zoals wij dat gewend zijn voor onze Argos Tankpas"
    Arend NieboerVARO Energy Retail

MEER INFO NODIG? WE ZITTEN VOOR JE KLAAR

VRAAG DEMO AAN