Mirjam Heuff | BP De Fluun Staring | Didam

“Extendas FuelOffice: Ik kan er alles mee doen wat ik wil!”

Mirjam Heuff | Bedrijfsleidster BP De Fluun Staring | Didam

Wij gebruiken FuelOffice van Extendas al een jaar of vier. Ik ben er zeer tevreden mee. Het is een prettig pakket dat erg gebruiksvriendelijk is. We kregen het toen we hier overgingen naar een nieuw kassasysteem. De twee systemen sluiten heel goed op elkaar aan. Binnen twee dagen was alles helemaal klaar voor gebruik. Een verademing! We zitten op één locatie en ik ben eigenlijk de enige die ermee hoeft te werken. Ik kan er alles mee doen waarvoor ik het zou willen gebruiken.

Extendas FuelOffice: hét krachtigste en meest gebruikersvriendelijke 
backoffice systeem in de petrolmarkt. Alle schakels, van leverancier tot klant in één pakket, efficiënter en dus slagvaardiger handelen! FuelOffice is de meest gebruikte software en al jaren marktleider. Dat kan alleen door stabiele en innovatieve oplossingen te combineren. FuelOffice ontzorgt, geeft vertrouwen en dat is de basis voor het grote succes.

Extendas is al 12,5 jaar de meest vooraanstaande ontwikkelaar van branche-specifieke software binnen de petrolmarkt.