Meer omzet voor rollovers dankzij samenwerking met Walnut

Alles geregeld rondom administratie en loyalty, haal meer uit je onderneming

Meer omzet voor rollovers dankzij samenwerking Walnut
30 June 2020 Ronald Huve

Bij tankstations zie je regelmatig een rollover voor het wassen van auto’s, maar slechts bij een deel van de locaties draait deze op volle kracht: ongeveer vijftien procent van de klanten die komt tanken, wast zijn/haar auto ook bij die locatie. Een gemiste kans om hier niet meer omzet uit te halen! 

Extendas en Walnut hebben de handen ineen geslagen om voor tankstation-eigenaren een complete oplossing te kunnen bieden voor hun rollover. Een oplossing die ervoor zorgt dat je tankende klant de weg naar je rollover ook weet te vinden.

Walnut logo

GEMAK VOOR KLANT EN ONDERNEMER

Tankstation hebben vaak al een groot aantal klanten, daarmee heb je een mooie database. Als een deel van die groep al op rekening tankt, dan is de stap naar automatisch laten wassen op rekening snel gemaakt. Door slimme promoties en communicatie met de klant kun je hen verleiden (vaker) gebruik te maken van de rollover. Walnut heeft hier de perfecte middelen voor.

Gedoe met vele losse administraties? Geen probleem, want door de integratie met de producten van Extendas, is alles met elkaar verbonden en vind je alle financiën terug in je bestaande backoffice systeem.

SPINopc betaalautomaat bij Esso Bergen

VAN ADMINISTRATIE TOT LOYALTY

Maak het klanten zo gemakkelijk mogelijk, dan komen ze vaker terug en zijn bereid meer uit te geven. De combinatie van Extendas en Walnut geeft ondernemers de mogelijkheid om te spelen met loyalty en campagnes. Klanten hebben de mogelijkheid om:

  • op rekening of met een abonnement via kenteken hun auto te wassen (via de Walnut kentekencamera)
  • wassingen via de webshop van de tankstation-houder te kopen
  • deze vooraf gekochte wassingen of pre-paid vouchers te scannen via de QR-code scanner van de SPINopc betaalautomaat
  • contactloos te betalen via de Payter

 

Dankzij de integratie tussen Extendas en Walnut kunnen ondernemer alle zaken op afstand besturen en alle tankingen en wassingen in de gaten houden. Naar de rollover hoef je verder nauwelijks om te kijken. De koppeling met onze SPINpos-kassa is bovendien eenvoudig te maken. Met FuelOffice als de drijvende kracht achter je administratie heb alle financiën op één plek geregeld.