Marcel Cauli kondigt zijn afscheid aan als CEO van Extendas

"het goede moment"

Marcel Cauli kondigt zijn afscheid aan als CEO en aandeelhouder van Extendas
2 February 2024 Ronald Huve

— Persbericht —

Enschede, 1 Februari 2024

Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan, kondigt Marcel Cauli zijn afscheid aan als CEO en aandeelhouder van Extendas. Mede onder zijn leiding is Extendas uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers in de petrol en carwash-markt, waar dagelijks circa 40 medewerkers zich inzetten om bedrijfskritische processen op vele tankstations en carwashes in goede banen te leiden.

Samen met Edwin Westen, die helaas veel te vroeg is overleden, startte Marcel in 2001 Extendas. Het bedrijf heeft in die jaren producten zoals het backoffice systeem FuelOffice en het kassasysteem SPINpos succesvol op de markt gebracht. In goed overleg met de mede-aandeelhouders en directie heeft Marcel ervoor gekozen om per 1 februari uit te treden en zijn aandelen over te dragen aan Mokobouw. Arjan Vissers is benoemd tot de nieuwe CEO en zal samen met Tim Bethlehem (CFO) de directie voeren. Marcel beschouwt Extendas als zijn volwassen geworden kind en kijkt ernaar uit om het bedrijf verder te zien groeien. Extendas zal altijd een speciale plek in het hart van Marcel hebben.

“Onze gezamenlijke reis is iets heel buitengewoons geweest.
Ik ben enorm trots op de bereikte mijlpalen en de fijne samenwerkingen. Voor de komende groeifase van het bedrijf en de ambities die er zijn is een ander type leiderschap nodig. Het voelt daarom als het goede moment om deze stap te zetten en ik ben ervan overtuigd dat met alle bevlogen medewerkers van Extendas er een erg mooie toekomst in het verschiet ligt.
Ik wens ze ontzettend veel geluk en succes!’’

Marcel Cauli