Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Media

Extendas en de media

Extendas Nieuws

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten over Extendas, onze klanten en onze oplossingen.
Lees verder

Pers

De Nederlandse media hebben Extendas al lang omarmd. Geregeld verschijnen artikelen in tijdschriften en op websites die de petrolbranche als doelgroep hebben.
Lees verder

Klantverhalen

Inmiddels hebben wij een indrukwekkende lijst van tevreden klanten opgebouwd. Een voor een zijn het enthousiaste organisaties die met behulp van backofficesysteem FuelOffice efficiënter en slagvaardiger werken. Dat doen ze al dan niet in combinatie met cloudplatform FuelPortal en onze revolutionaire Social Petrol Intelligence-oplossing.
Lees verder

Cases uit de praktijk

In de loop der jaren hebben wij een groot aantal klanten geholpen met onze oplossingen. In overleg met de klant, en aangepast aan diens behoeften en wensen, komen we met een antwoord dat precies op de situatie past. De hier beschreven cases geven een indruk van dat samenwerkingsproces en van de uiteenlopende resultaten die het oplevert.
Lees verder

Social media

Wij zijn bovendien actief op diverse social media. Facebook, Twitter en LinkedIn vormen een waardevolle bron voor het delen van informatie en het communiceren met klanten en andere geïnteresseerden.
Lees verder