Eric van den Besselaar | Stationsmanager Total de Lokkant | Haps

“Extendas FuelOffice: is voor mij een schot in de roos!”

Eric van den Besselaar | stationsmanager Total de Lokkant | Haps

Door een collega tankstation ondernemer ben ik geattendeerd op Extendas FuelOffice. Het was voor mij een schot in de roos. Nu ik er al jaren mee werk ben ik nog steeds erg enthousiast. Als rijkswegstation vindt ik het belangrijk grip te hebben op wat er in de shop omgaat. FuelOffice geeft mij inzicht in doorloop snelheid van producten en marges. Doordat FuelOffice door de hele keten wordt gebruikt is het verwerken van gegevens, zoals bestelorders veel gemakkelijker. Support en updates zijn voor mij net zo belangrijk en dat is bij Extendas ook dik in orde!

Extendas FuelOffice: hét krachtigste en meest gebruikersvriendelijke backoffice systeem in de petrolmarkt. Alle schakels, van leverancier tot klant in één pakket, efficiënter en dus slagvaardiger handelen! FuelOffice is de meest gebruikte software en al jaren marktleider. Dat kan alleen door stabiele en innovatieve oplossingen te combineren. FuelOffice ontzorgt, geeft vertrouwen en dat is de basis voor het grote succes.

Extendas is al 12,5 jaar de meest vooraanstaande ontwikkelaar van branche-specifieke software binnen de petrolmarkt.