Van rollover tot groengas locatie

Extendas levert haar producten uit bij uiteenlopende organisaties

Extendas levert uit: SPINopc, SPINopt en SPINpos
30 April 2020 Ronald Huve

Wist je dat onze installaties in deze tijd meestal gewoon door kunnen gaan? Afgelopen weken hebben we bijvoorbeeld 2 SPINpos iPad kassa’s, een SPINopc en een SPINopt betaalautomaat uitgeleverd, samen met onze partner Mokobouw.

TANKSTATION SUNTJENS

Bij Tankstation Suntjens in Herkenbosch worden alle brandstoftransacties afgehandeld op de SPINpos. De kassa is hierbij het afrekenpunt voor 16 fuel positions.

SPINpos bij Suntjens

ORANGEGAS OOSTERWOLDE

Extendas SPINopt betaalautomaat bij OrangeGas Oosterwolde

Bij OrangeGas te Oosterwolde is onze SPINopt geleverd. Deze betaalautomaat is de derde in een serie van totaal acht SPINopt’s die bij OrangeGas locaties geplaatst worden in de komende maanden.

ROLLOVER ESSO BERGEN

Bij Esso Bergen van de gebroeders Reijnen hebben ze onlangs onze complete SPINopc Carwash Rollover oplossing in gebruik genomen. Klanten kunnen een wassing rechtstreeks bij de SPINopt betaalautomaat kopen of er eentje kopen in de shop (SPINpos) en de bon met QR-code scannen op de betaalautomaat.
Dankzij de koppeling met een kentekencamera kunnen klanten ook wassen op basis van abonnement. Hierbij ontvangen zij maandelijks een factuur, deze wordt geïncasseerd via onze oplossing FuelPass.

SPINopc betaalautomaat bij rollover Esso Bergen

TANKSTATION HAARHUIS

Haarhuis bakery SPINpos iPad kassa

Bij Tankservice Haarhuis zorgt de SPINpos iPad kassa voor een snellere service voor klanten van de bakery. Het volledige assortiment wordt beheerd in Extendas Fueloffice en realtime gesynchroniseerd met de SPINpos. Verkopen worden in FuelOffice verwerkt en vormen zo met het bestaande afrekensysteem een volledig sluitend geheel.