Direct inzicht via het dashboard van FuelOffice

Direct inzicht via het Dashboard van FuelOffice
5 March 2020 Ronald Huve

Als verantwoordelijke heb je dagelijks te maken met verwerking van dagstaten, logistieke data of financiële data. Wellicht ben je gewend dit in Excel te verwerken of wellicht kopieer je gegevens handmatig, maar eigenlijk haal je nooit de volledige potentie uit deze data omdat de verwerking ervan teveel tijd kost. Tijd voor verandering!

 

INZICHT IN VERKOOP

Vanuit FuelOffice heb je nu de mogelijkheid om de verkoopcijfers via de module Dashboard te analyseren. Dankzij grafieken en diagrammen zijn resultaten snel af te lezen, over bijvoorbeeld een bepaalde tijd of in relatie tot andere data.

Wil je bijvoorbeeld weten wat een prijsverhoging op warme dranken voor invloed heeft op de omzet? Of wat een promotie/korting op snacks voor effect heeft op de verkoopresultaten voor de lange termijn? Via het dashboard monitor je zelf je KPI’s en bepaal je zelf tot op welk detailniveau je de gegevens te zien krijgt.

Grafiek dashboard QlikSense

“Door het gebruik van data uit FuelOffice in combinatie met de Qlik Sense oplossing, krijgen wij direct een visueel beeld van de prestaties van onze filialen. De uitbreiding met het financiële dashboard, bespaart ons veel werk en is altijd actueel.”

Hanex logo

Rob van Herpen

HANEX Tankstations & Carwash

MAAK BESLISSINGEN OP BASIS VAN DATA

FuelOffice dashboard via Qlik Sense

Het dashboard in FuelOffice wordt mede mogelijk gemaakt door Qlik Sense. Dankzij de overzichtelijke weergave en de vele mogelijkheden kunnen gebruikers het meeste halen uit data. Je bepaalt namelijk zelf welke gegevens getoond en/of gecombineerd worden. Kies er bijvoorbeeld voor om voorraadmutaties te tonen of data van derving te combineren met telverschillen.

Maak strategische beslissingen op basis van jouw FuelOffice data met het Extendas Dashboard! Door de juiste inrichting van je KPI’s en het inzicht wat je creëert, kijk je naar actuele data waarop je direct kan sturen.

Kortom, laat onze Dashboard module de volgende stap zijn om in control te zijn binnen jouw organisatie!