Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Trainingen

Fuel Office en FuelPortal trainingen on site en op afstand

De experts van Extendas geven regelmatig trainingen aan gebruikers voor wie FuelOffice en FuelPortal nieuw zijn. Ze leren er met de toepassingen te werken

Extendas, het bedrijf achter het revolutionaire ERP-systeem FuelOffice en cloudplatform FuelPortal, helpt tankstationhouders en oliehandelaren hun administratieve, financiële en logistieke beheer te vereenvoudigen.

De experts van Extendas geven regelmatig trainingen aan organisaties waarvoor FuelOffice en FuelPortal nieuw zijn. De trainingen zijn bedoeld om gebruikers te leren hoe ze probleemloos met de toepassingen kunnen werken. De bijeenkomsten vinden meestal plaats op uw locatie. Vaak zijn hierbij de key-gebruikers aanwezig. Zij krijgen een uitvoerige uitleg en demonstratie, die ze vervolgens kunnen doorgeven aan andere medewerkers binnen uw organisatie. Geregeld vinden de trainingen ook plaats via remote support-sessies. Dat gebeurt dan bij bestaande klanten die uitleg krijgen over een nieuwe module.

Is uw organisatie nog op zoek naar manieren om uw administratieve, financiële en logistieke beheer te vereenvoudigen? Onze consultants komen graag bij u langs om samen te inventariseren welke wensen u heeft, hoe de huidige processen en systemen zijn ingericht en hoe deze beter kunnen.