Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Online hulp

Online hulp voor gebruikers van de backofficeproducten van Extendas

De helpdesk van Extendas biedt online ondersteuning. Met remote support kijkt u mee terwijl een medewerker op uw computer functies uitlegt of problemen oplost

Klanten van Extendas kunnen voor al hun functionele vragen over de systemen terecht bij onze helpdesk. De helpdesk wordt bemand door kundige, oplossingsgerichte specialisten. Zij bieden antwoord op vragen en hulp bij het oplossen van problemen. Ook helpen ze met handleidingen, updates en tools.

Remote support

De medewerkers van onze helpdesk bieden hun ondersteuning grotendeels online aan. Ze doen dat via remote support-sessies, waarbij ze met uw instemming uw bureaublad overnemen. Met remote support kunt u meekijken hoe de helpdeskmedewerker op uw computer functies uitlegt of problemen oplost.

De helpdesk gebruikt remote support-sessies ook om u nieuwe modules in backofficesysteem FuelOffice uit te leggen.

Handleidingen en tools

Extendas biedt online handleidingen en tools voor de meestgebruikte onderdelen van FuelOffice. Hierin leest u op eenvoudige wijze bijvoorbeeld hoe u de stappen van een update moet doorlopen.

Naast de helpdesk verzorgt Extendas trainingen voor gebruikers van FuelOffice, FuelPortal en het SPIN-platform. Onze consultants organiseren de bijeenkomsten meestal op uw locatie, waarbij de key-gebruikers aanwezig zijn. Soms zijn de trainingen online. Daarvoor wordt het programma TeanViewer gebruikt.

Onze helpdeskspecialisten kunt u bereiken via e-mail. Ze zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. In veruit de meeste gevallen kunnen zij de vragen zélf en binnen korte tijd beantwoorden. Waar nodig, werken ze samen met partnerbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de hardware, software of processen buiten de scope van Extendas.

U bereikt de helpdesk via e-mailadres helpdesk@extendas.com