Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Consultancy

Consultants die weten hoe tankstations hun beheer kunnen eenvoudigen

Experts van Extendas komen graag langs om te inventariseren welke wensen u heeft, hoe de huidige processen en systemen zijn ingericht en hoe deze beter kunnen

Extendas, het bedrijf achter het revolutionaire ERP-systeem FuelOffice en cloudplatform FuelPortal, helpt tankstationhouders en oliehandelaren hun administratieve, financiële en logistieke beheer te vereenvoudigen.

Onze experts zijn gespecialiseerd in de petrolmarkt. Zij kennen de uitdagingen waarmee u dagelijks te maken heeft en denken mee over haalbare oplossingen die uw werk verlichten. De consultants komen graag bij u langs om samen te inventariseren welke wensen u heeft, hoe de huidige processen en systemen zijn ingericht en hoe deze beter kunnen. Ook geven zij demonstraties van FuelOffice, FuelPortal en het SPIN-platform met zijn iPad kassasysteem, loyaltyprogramma en mobiele klantenapp. U zult versteld staan hoe snel daarmee de efficiëntie, rendementen en klantenbinding verbeteren.

Kiest u voor de slimme producten van Extendas, dan staan onze consultants klaar voor de juiste technische installatie van het pakket binnen uw organisatie. Ze helpen u ook bij de implementatie van nieuwe modules. Bovendien geven de experts trainingen, zodat alle gebruikers probleemloos met de toepassingen kunnen werken.

Oplossingsgerichte helpdesk

Al meer dan 1200 tankstations en oliehandelsbedrijven gebruiken de toepassingen van Extendas. Zij genieten elke dag weer van de voordelen ervan. Voor alle functionele vragen over de systemen kunnen zij terecht bij onze helpdesk. Die wordt bemand door kundige, oplossingsgerichte specialisten. In veruit de meeste gevallen kunnen zij de vragen zélf en binnen korte tijd beantwoorden. Waar nodig, werken ze daarbij samen met partnerbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de hardware, software of processen buiten de scope van Extendas.