SPIN

Loyalty & iBeacons

Persoonlijke klantbenadering

anno 2017

Diensten

Diensten van Extendas

Extendas, het bedrijf achter het revolutionaire ERP-systeem FuelOffice en cloudplatform FuelPortal, helpt tankstationhouders en oliehandelaren hun administratieve, financiële en logistieke beheer te vereenvoudigen.

Onze experts zijn u graag van dienst. Ze leveren de volgende diensten:

Consultancy

De consultants van Extendas komen graag bij u langs om samen te inventariseren welke wensen u heeft, hoe de huidige processen en systemen zijn ingericht en hoe deze beter kunnen. Ook geven zij demonstraties van de diverse oplossingen van Extendas. Daarnaast verzorgen onze consultants de technische installatie en de implementatie van nieuwe modules.
Lees verder

Training

De experts van Extendas geven regelmatig trainingen aan organisaties waarvoor FuelOffice en FuelPortal nieuw zijn. De trainingen zijn bedoeld om gebruikers te leren hoe ze probleemloos met de toepassingen kunnen werken. De bijeenkomsten vinden meestal plaats op uw locatie.
Lees verder

Maatwerk

De experts van Extendas zijn bedreven in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen die tegemoetkomen aan uw wensen. Dat varieert van lay-out aanpassingen tot koppeling met reeds bestaande loyaltysystemen en de verwerking van informatie die van buiten het backofficesysteem.
Lees verder

Naast deze uitgebreide dienstverlening biedt Extendas revolutionaire backofficeproductenapp-ontwikkeling en cloudoplossingen.