Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Missie en visie

Extendas ontzorgt organisaties in de petrolmarkt door toepassing van slimme technologie

Met procesautomatisering en ketenintegratie vereenvoudigt Extendas de administratieve, logistieke en financiële processen van ondernemers in de petrolmarkt.

Onze visie, onze missie, ons bedrijf

Marktontwikkelingen, regelgeving en technische innovaties veroorzaken een continue evolutie in de organisatie en de bedrijfsprocessen binnen de petrolmarkt. Deze dynamiek dwingt ons vooruit te kijken en creatieve antwoorden te geven vanuit onze expertise op ICT-gebied. Extendas ziet kansen voor bedrijven om middels ketenintegratie en sociale intelligentie aansluiting te houden op de veranderende markt. Inzet en verdere integratie van automatisering, klant communicatie, loyalty én social media maken dat zeker mogelijk. Onze ambitie ligt in het samen met de marktpartijen verder innoveren van de petrolmarkt en de mogelijkheden van moderne technologie nog beter te benutten.

Zakendoen met Extendas betekent klaar zijn voor morgen, geld verdienen in plaats van wegbrengen. Meer bereiken met minder inspanning en het ontzorgen van ondernemers in de petrolmarkt, dat is onze visie, onze missie en ons doel.