Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Innovatie

Extendas SPIN is een goed voorbeeld van progressie door innovatie

Met de combinatie van vertrouwde backoffice technologie met mobiele applicaties en social media onderscheiden wij ons van andere partijen in de petrolmarkt.

SPIN staat voor Social Petrol INtelligence. Het revolutionaire softwaresysteem maakt de keten tussen uw toeleveranciers, tankstations en de klant compleet. Eindelijk. Want hoewel de elektronische koppeling tussen alle marktpartijen en tankstations tegenwoordig goed is geregeld, ontbreekt nog de belangrijkste schakel: die naar de klant in de shop.

Innovatie is cruciaal voor tankstationhouders. Marges worden kleiner en dus zoekt u nieuwe kanalen om uw klanten op nieuwe manieren te bereiken, te verleiden en te behouden.

Multichannel is daarbij het toverwoord. Dat begint bij de smartphone van uw klant en eindigt bij terugkerende bezoeken aan uw tankshop. Met een aansprekende, actuele en gebruiksvriendelijke app bereikt u zelfs generatie Y. Via de app kunt u klanten aantrekkelijke aanbiedingen doen die de aanloop en verkoop in de tankshop stimuleren op de door u gewenste tijdstippen. Dat kan door de app slim te koppelen met de voorraadgegevens en verkoophistorie in het backoffice systeem.

Daarnaast gebruikt het Extendas SPIN platform een innovatief kassasysteem dat via een iPad werkt in de cloud. De iPad POS is gekoppeld met het SPIN loyalty systeem. Het gemakkelijk te installeren kassasysteem is een uitkomst voor kleine en grote tankstations. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor de afhandeling van transacties bij de bakery of de wasstraat.