Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Extendas beklimt de Mont Ventoux

Extendas beklimt de Mont Ventoux

fietsZaterdag 14 juni gaan de medewerkers van Extendas Arjan Vissers en Guus Vaanholt de uitdaging aan om op de fiets de Mont Ventoux te bedwingen. Zij gaan naar de reus van de Provence, de beroemde “KALE BERG” met zijn indrukwekkende maanlandschap. De 21 kilometer lange beklimming met ruim honderd bochten is een zware beproeving. Dit doen we niet zomaar:

Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op, en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput.

Om geld te generen voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte wordt voor de 5de keer de Challenge Mont Ventoux georganiseerd door Stichting Join4Energy. Extendas draagt dit initiatief een warm hart toe.

Wilt u net als Extendas een bijdrage leveren aan het onderzoek naar een medicijn en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor deze kinderen?

Steun dan onze helden!

Arjan Vissers: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/283/
Guus Vaanholt: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/295/

 

Stichting Join4Energy heeft als doel geld op te halen met activiteiten ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten, met als uiteindelijk doel het ontwikkelen van een medicijn. 70% van de kinderen met een energiestofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e jaar.

Vanuit de farmaceutische industrie is relatief weinig belangstelling voor (financiële) ondersteuning van onderzoek naar geneesmiddelen voor energiestofwisselingsziekten gezien de relatief geringe omvang van de doelgroep.

Stichting Join4Energy steunt met de “Challenge Mont Ventoux” Stichting Energy4All, de stichting die zich bezig houdt met het inzamelen van geld voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten met als uiteindelijke doel het ontwikkelen van een medicijn voor deze zogenaamde weesziekten.

http://www.join4energy.nl/join4energy/energiestofwisselingsziekte
http://www.join4energy.nl/challenge-71/challenge-2014