Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Beveiliging

Met het ERP-systeem van Extendas is uw data optimaal beveiligd

Tankstationhouders hoeven zich met FuelOffice, FuelPortal en het SPIN-platform geen zorgen te maken over gegevensbeveiliging. Het systeem is optimaal beveiligd

Wij begrijpen dat de gegevens van uw onderneming en uw klanten heilig zijn. Onder geen beding mogen de data in handen komen van onbevoegden. Met backofficesysteem FuelOffice, cloudplatform FuelPortal en het innovatieve SPIN-platform hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

De veelheid van externe koppelingen maakt dat FuelOffice en FuelPortal zich bij uitstek lenen voor ketenintegratie. De systemen communiceren naadloos met talloze leveranciers en andere partijen. Ook daarbij is de beveiliging van de gegevens van uw onderneming en uw klant gewaarborgd. Externe koppelingen zijn standaard voorzien van encryptie.

Strengste certificering voor informatiebeveiliging

De clouddienst en de gegevensdatabase zijn bovendien veilig ondergebracht bij een internetprovider die volgens de ISO 27001 norm werkt. Dit is de strengste certificering voor informatiebeveiliging. U krijgt hiermee een harde garantie dat de hosting van de webomgeving in een veilige en goed beheerde omgeving plaatsvindt.

Bij FuelPortal verloopt de dataoverdracht extra veilig. Het cloudplatform reduceert het aantal koppelingen tussen uw lokale backoffice systeem en derde partijen drastisch. Uw lokale systeem krijgt één optimaal beveiligde koppeling naar FuelPortal.