Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Corporate

Extendas is het innovatieve softwarebedrijf dat ondernemers in de petrolmarkt helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen

Onze missie is het ontzorgen van ondernemers in deze dynamische branche door procesautomatisering en ketenintegratie. Uiteindelijk leidt dit tot hogere rendementen en betere dienstverlening.

Over Extendas

Met onze revolutionaire benadering van de ketenintegratie, zijn we uitgegroeid tot Nederlands toonaangevende ERP-leverancier in de petrolmarkt. Inmiddels gebruiken meer dan 1200 tankstations en oliehandelaren ons backofficesysteem FuelOffice. In 2008 lanceerden we FuelPortal. De laatste jaren zetten we onze schouders onder de nieuwste uitdaging: de klant in uw tankshop. Dat doen we met SPIN, Social Petrol INtelligence.

Lees verder

Innovatie

Technologische vernieuwing is cruciaal voor tankstationhouders. Marges worden kleiner en dus zoekt u nieuwe kanalen om uw klanten op nieuwe manieren te bereiken, te verleiden en te behouden. Ons SPIN platform is een goed voorbeeld van progressie door innovatie.
Lees verder

Security

Wij begrijpen dat de gegevens van uw onderneming en uw klanten heilig zijn. Onder geen beding mogen de data in handen komen van onbevoegden. Met backofficesysteem FuelOffice, cloudplatform FuelPortal en het innovatieve SPIN-platform hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.
Lees verder

Vacatures

Wij zijn een team van gedreven mensen. Het team bestaat voornamelijk uit consultants, ontwikkelaars en supportmedewerkers. We zijn met grote regelmaat op zoek naar gemotiveerde mensen die ons komen versterken.
Lees verder