Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Multi-channel

Elke tankshophouder wil ook online en mobiel trouwe klanten hebben

Experts van Extendas helpen u graag bij het uitbouwen van een multi-channel-benadering. Ze ontwikkelen websites en mobiele apps die koppelen met de backoffice

Het is tegenwoordig niet meer voldoende om als onderneming alleen een fysieke vestiging te hebben. Veel van uw klanten verwachten uw tankstation ook online en op hun mobiel te vinden. Multi-channel is niet langer een modewoord, maar een vereiste voor elk serieus bedrijf.

U wilt toch ook dat uw tankshop ook online en mobiel trouwe klanten heeft? De experts van Extendas helpen u graag bij het uitbouwen van een multi-channel-benadering. Ze ontwerpen en ontwikkelen interactieve websites en mobiele apps die ervoor zorgen dat uw onderneming op een nieuwe manier een band met klanten opbouwt.

Uw tankstation profiteert het meeste van multichannel indien uw websites en mobiele apps een real-time koppeling hebben met de backoffice. Als de productinformatie op de site en in de apps overeenkomt met de actuele gegevens uit de voorraadadministratie en die van de groothandel.

De websites en apps die Extendas voor u ontwikkelt, sluiten naadloos aan op FuelOffice. Dat is het veelgebruikte backofficesysteem voor tankstations en oliehandelaren.