Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Cloud

Clouddiensten, Enterprise Portaal systemen en Petrol Websites.

De cloud- en online diensten van Extendas zijn een onmisbaar onderdeel voor elke speler in de petrolmarkt. Van een backofficesysteem in de cloud, via multi-channel strategie tot het bouwen en hosten van websites: de experts van Extendas zijn u graag van dienst.

Managed Services

Geef het beheer van uw backofficesysteem uit handen! Extendas biedt tankstationhouders de mogelijkheid om FuelOffice als clouddienst af te nemen.

Onze experts zetten uw backofficesysteem en de databases in ons optimaal ingerichte en beveiligde datacenter. Ze kunnen zelfs het beheer op zich nemen.Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over servers, dataopslag, updates en IT-beveiliging.

Lees verder

Multi-channel

Het is tegenwoordig niet meer voldoende om als onderneming alleen een fysieke vestiging te hebben. Veel van uw klanten verwachten uw tankstation ook online en op hun mobiel te vinden. Multi-channel is niet langer een modewoord, maar een vereiste voor elk serieus bedrijf. De experts van Extendas helpen u graag bij het uitbouwen van een multi-channel-benadering.
Lees verder

Tankstation websites en hosting

Extendas ontwikkelt websites voor de petrolketen, van groothandel tot tankstation en klantenpagina’s. Daarnaast verzorgen wij hostingdiensten. Daarbij stallen wij alle bestanden en databases van de site en de intelligente communicatie naar de backoffice, veilig op onze servers.
Lees verder

Naast deze cloudoplossingen biedt Extendas revolutionaire backofficeproductendiensten en app-ontwikkeling.