CCV certificaat voor Extendas betaalautomaat

CCV certificaat voor Extendas betaalautomaat
12 November 2019 Ronald Huve

De betaalautomaat van Extendas voor onbemand tanken (SPINopt) is al enige tijd beschikbaar voor onze klanten, ook tijdens de Tankstation vakbeurs kregen we vele enthousiaste reacties op de mogelijkheden van deze onbemande oplossing. Een van de grote voordelen van de OPT is dat deze in uitgerust met de nieuwste pinterminal van CCV en tevens geschikt is voor contactloos betalen. Voor deze integratie heeft Extendas de OPI certificering ontvangen van CCV waarbij het certificaat vorige week op de Tankstation Vakbeurs in Houten werd overhandigd.

 

OPP – C60 PINTERMINAL

De OPP-C60 is de nieuwste pinterminal van CCV, deze geeft naast betalen met kaartinvoer ook de mogelijkheid om contactloos te betalen. De combinatie van de C60 pinterminal en de SPINopt van Extendas geeft tankstationhouders de mogelijkheid om aan hun klanten het contactloos betalen aan te bieden. Uniek binnen de branche, want Extendas is hiermee de eerste!

Met de opkomst van Apple Pay wordt betalen bij de SPINopt nog makkelijker; klanten kunnen eenvoudig met hun smartphone betalen bij de pomp. ING en Rabobank bieden deze mogelijkheid al en naar verwachting zullen andere banken snel volgen.

Certificaat CCV voor Extendas

“We werken al vele jaren samen met Extendas in het aanbieden van betaaloplossingen. Dit certificaat is een belangrijke stap in het aanbieden van wederom een toekomstbestendig product.”

Arjan Vissers, CTO van Extendas, ontving het OPI certificaat van Patrick Eleveld (Projectmanager bij CCV Easy) en Pieter-Paul Hagemans (International sales manager bij CCV). “We werken al vele jaren samen met Extendas in het aanbieden van betaaloplossingen. Dit certificaat is een belangrijke stap in het aanbieden van wederom een toekomstbestendig product.” Aldus Hagemans.