Bezoek de Extendas stand tijdens de Car Wash Show Europe

Extendas stand tijdens de Car Wash Show Europe
10 September 2019 Ronald Huve

Op 18 en 19 september vindt de Car Wash Show Europe plaats in de Kromhouthal in Amsterdam, de teams van Extendas en Mokobouw zijn hierbij ook aanwezig. Zien we je ook bij onze stand?

Extendas & Mokobouw stand

We zijn volop met de voorbereidingen bezig, want we hebben een aantal interessante ontwikkelingen die we met bezoekers willen delen. Onze stand delen we deze editie met Mokobouw. Een begrip in de branche met een landelijk dekkend installatie- en servicenetwerk. We werken al enige tijd samen met Mokobouw voor de installatie, service en support op de SPINpos.

Vanuit Extendas geloven we de kracht van samenwerking en hebben er daarom voor gekozen samen met Mokobouw onze oplossingen te tonen aan bezoekers van deze beurs. Door samen te werken met andere specialisten kunnen we immers het beste bieden voor onze klanten!

Bezoek onze stand

Nieuwsgierig naar wat we op de beurs laten zien? Onze stand is te vinden aan de IJzijde van de Kromhouthal, standnummer 1.207. Indien je onze stand en de rest van de beurs graag wilt bezoeken, neem dan contact met ons op. We hebben een aantal vrijkaarten beschikbaar, op=op!