Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Standaard

Extendas biedt standaard apps en maatwerk apps voor de petrolmarkt

De experts van Extendas ontwikkelen apps die naadloos integreren met backofficesysteem FuelOffice, cloudplatform FuelPortal en social intelligence platform SPIN

Met innovatieve mobiele apps kunt u zich als tankstationhouder onderscheiden van de concurrent. De experts van Extendas ontwikkelen gebruiksvriendelijke apps die naadloos integreren met het backofficesysteem FuelOffice, cloudplatform FuelPortal en social intelligence platform SPIN. Het zijn standaard apps of gebaseerd op maatwerk.

Onze app-ontwikkelaars leveren native applicaties voor iOS (iPhone en iPad), Android (smartphone en tablet) en Windows Phone. Daardoor hoeft u geen concessies te doen op de performance, de gebruikerservaring of het gebruik van hardwarecomponenten, zoals GPS en camera. Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties, zowel voor de zakelijke markt (B2B) als voor consumenten.

Loyalty apps

Veel van de ontwikkelde apps zijn generiek toepasbaar in de petrolmarkt. Het gaat dan bijvoorbeeld om loyalty apps om klanten te binden aan uw tankshop. Uw klanten kunnen die downloaden op hun smartphone.

Een loyalty app biedt u nieuwe mogelijkheden om contact te leggen met de nieuwe generatie klanten. Via de app kunt u klanten gepersonaliseerde aanbiedingen doen die de aanloop en verkoop in de tankshop stimuleren op de door u gewenste tijdstippen. Dat kan door de app slim te koppelen met de voorraadgegevens en verkoophistorie in het backoffice systeem.

iPad POS

Een ander voorbeeld van generieke mobiele apps die Extendas aanbiedt, is de iPad POS. Dit is een revolutionair kassasysteem dat via een iPad werkt in de cloud. Het gemakkelijk te installeren systeem is een uitkomst voor kleine en grote tankstations. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor de afhandeling van transacties bij de bakery, de wasstraat of bij onbemande stations met een shop. De kosten voor dit systeem zijn beduidend lager dan een regulier kassasysteem. Daarnaast is de bediening eenvoudiger dan de meeste andere systemen.

Het beveiligde kassasysteem vormt een belangrijk onderdeel van het Extendas SPIN platform. De iPad POS is verbonden met het backofficesysteem, zodat hij bijvoorbeeld de voorraad automatisch bijhoudt. Ook heeft u op deze manier rechtstreeks en real-time toegang tot de verkoopcijfers van de winkel. Via het SPIN platform krijgt u bovendien meer informatie over wat een klant koopt, hoe vaak hij uw tankstation heeft bezocht en wat zijn gemiddeld besteedbaar bedrag is.

Van iPod tot handscanner

De app-experts van Extendas ontwikkelden ook de generieke handscanner app. Die maakt van een simpele iPod een vernuftig scanapparaat dat u kunt gebruiken bij de controle van de leveringen aan uw tankshop. Het apparaat koppelt uiteraard aan het backofficesysteem FuelOffice en vormt zo een krachtig, handzaam en goedkoop alternatief voor gangbare productscanners.

Interne app voor communicatie en BI

FuelCom is een andere innovatieve app voor ondernemers in de benzinemarkt. De mobiele toepassing biedt waardevolle functionaliteiten die de interne informatievoorziening en processen binnen uw bedrijf verbeteren. Zo gebruikt hij business intelligence (BI) om u inzicht te geven in de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) in de organisatie.

Met de FuelCom-app krijgt uw tankstation ook slimme manieren voor interne en externe communicatie. Er is bijvoorbeeld een chatfunctie voor medewerkers onderling en een communicatiemodule voor berichten tussen specifieke medewerkers en toeleveranciers. Zo kan de groothandel rechtstreeks corresponderen met de kassabediende en meldingen van de brancheorganisatie verschijnen direct in de app van de uitbater van het tankstation.

Ook maatwerk

Het gaat echter niet alleen om generieke apps. De specialisten van Extendas bouwen ook regelmatig mobiele applicaties op basis van maatwerk. Het zijn unieke apps die aansluiten bij de strenge eisen en wensen van u en uw klanten. Lees meer