Extendas FuelOffice

Het krachtigste backoffice systeem

voor de petrolmarkt

Maatwerk Apps

Extendas ontwikkelt mobiele maatwerk apps voor de Petrolmarkt

De specialisten van Extendas optimaliseren uw bedrijfsprocessen nog verder door de inzet van mobiele applicaties. Middels apps creëren we innovatieve mogelijkheden en nieuwe kansen voor de petrolmarkt. Door op een veilige manier informatie te ontsluiten naar smartphones en tablets bieden we u de mogelijkheid om in contact te komen met de belangrijkste schakel in de keten, uw klant.

Behalve standaard apps bouwen de app experts van Extendas regelmatig mobiele applicaties op basis van maatwerk. Met deze innovatieve mobiele apps kunnen partijen in de petrol markt zich onderscheiden van de concurrentie. Het zijn unieke apps die aansluiten bij de strenge eisen en wensen onze klanten. Onze experts begrijpen dat bij de ontwikkeling van een app meer komt kijken dan het bouwen ervan. Ze denken graag met u mee en anticiperen op de technische en strategische ontwikkelingen in de markt.

Mobiele app voor uw vertegenwoordigers

In de afgelopen jaren hebben onze specialisten talloze mobiele apps ontwikkeld. Voor groothandel Lekkerland bouwden ze een speciale app waarmee vertegenwoordigers via hun smartphone klantinformatie kunnen opvragen en productbestellingen kunnen plaatsen. Hetzelfde deden ze voor de Belgische groothandelsketen Conway.

Voor propaanleverancier Primagaz ontwikkelde Extendas de handige Inhoudmeter-App. Daarmee kunnen consumenten de inhoud van hun aangebroken gasfles controleren aan de hand van het geluid van de tank. De app toont ook verkooppunten, veiligheidstips en barbecue-recepten.

Geen concessies door native apps

Onze app-ontwikkelaars leveren native applicaties voor iOS (iPhone en iPad), Android (smartphone en tablet) en Windows Phone. Daardoor hoeft u geen concessies te doen op de performance, de gebruikerservaring of het gebruik van hardwarecomponenten, zoals GPS en camera. Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties, zowel voor de zakelijke markt (B2B) als voor consumenten.

Veel van de ontwikkelde apps zijn echter standaard toepasbaar in de petrolmarkt. Het gaat dan bijvoorbeeld om loyalty apps om klanten te binden aan uw tankshop. Lees meer

Hieronder enkele voorbeelden van door Extendas ontwikkelde maatwerk apps.

Conway vertegenwoordigers App
Conway_BeursApp_2
Conway_BeursApp_3
Conway_BeursApp_4
Conway_BeursApp_5
Conway_BeursApp_6
Conway_BeursApp_7
Lekkerland vertegenwoordigers App
Lekkerland_BeursApp_3
Lekkerland_BeursApp_1
Lekkerland_BeursApp_2
Lekkerland_BeursApp_4
Lekkerland_BeursApp_5
Lekkerland_BeursApp_6
Lekkerland_BeursApp_7
Lekkerland_BeursApp_8
Lekkerland_BeursApp_9
Primagaz vertegenwoordigers App
Primagaz_1
Primagaz_2
Primagaz_3
Primagaz_4
Primagaz_5
Primagaz_6
Primagaz_7
Primagaz_8
Primagaz_9
Primagaz_10
Primagaz_11
Primagaz_12
Primagaz_13
Primagaz_14
Primagaz_15
Primagaz_16
Primagaz_17
Primagaz_18
Primagaz_19
Primagaz App: meet de inhoud van uw gasfles
Primagaz_App_1
Primagaz_App_2
Primagaz_App_3
Primagaz_App_4
Primagaz_App_5
Commercial Primagaz EasyBlue App